Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Nový katalóg rodinných domov EUROLINE na rok 2021 je už v predaji!

Nový katalóg rodinných domov EUROLINE na rok 2021 je už v predaji!

28.12.2020

Obrázok

Tak ako každoročne, aj v nadchádzajúcom roku, prináša spoločnosť EUROLINE nový katalóg Rodinné domy EUROLINE 2021, aby tak prispela k bohatšej ponuke projektov rodinných domov na trhu.

Pokiaľ sa chystáte v tomto roku zabezpečiť svojej rodine nové bývanie v podobe rodinného domu, určite nemôžete opomenúť nový katalóg rodinných domov EUROLINE 2021, ktorý v týchto dňoch prichádza do predaja. Tentoraz katalóg obsahuje až 1 146 projektov rodinných domov, takže je z čoho vyberať. Na svoje si prídu nielen tí, ktorí dávajú prednosť klasickej architektúre v podobe praktických rodinných domov či bungalovov, ale projekty rodinných domov v tomto katalógu uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov, pretože v ňom nechýbajú ani inteligentné, odolné alebo aktívne domy, ktoré vyrobia viac energie ako spotrebujú.

Nová trieda domov 3. tisícročia - iVISION

V novom katalógu pribudlo 15 nových projektov rodinných domov, ktoré prirodzene sú dostupné aj v zrkadlovom obraze. To však nie je všetko, k doterajším 23 triedam pribudla v katalógu nová trieda domov 3. tisícročia – iVISION. V tejto úplne novej triede rodinných domov tak nájdete až 6 projektov rodinných domov s takmer nulovou spotrebou energie. 

Katalóg okrem prehľadných a detailných pôdorysov rodinných domov obsahuje všetky dôležité informácie, ktoré vás môžu zaujímať o vašom budúcom rodinnom dome, ale samozrejme aj omnoho viac, tak ako ste boli zvyknutí v predchádzajúcich vydaniach katalógov EUROLINE. 

Tlačený, pestrofarebný katalóg, ale aj vo formáte PDF

Nový katalóg si môžete objednať priamo u nás v tlačenej podobe za nezmenenú cenu 5,90 €, alebo si ho môžete online zadarmo pozrieť vo formáte PDF či v mobilnej aplikácii.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov