Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Túžite po dome s dostatkom denného svetla? Pozrite si náš projekt Vila 2359

Túžite po dome s dostatkom denného svetla? Pozrite si náš projekt Vila 2359

30.11.2023

Obrázok

Priestranný, presvetlený a moderný dom Vila 2359 uspokojí aj tých najnáročnejších klientov. Medzi jeho hlavné prednosti patrí okrem iného i dobrá vizuálna kontrola priestoru pred domom či dve samostatné kúpeľne. Prečítajte si viac o tejto štýlovej vilke v

Dokonalé bývanie pre 4-člennú rodinu

Naša Vila 2359 predstavuje stredne veľký, moderný rodinný dom so 4 izbami, ktorý je ako stvorený pre 4-člennú rodinu. Veľké presklené plochy vytvárajú ideálne prepojenie s vonkajším priestorom, pričom sa nemusíte obávať, že by v horúcich letných mesiacoch dochádzalo k nadmernému prehrievaniu interiéru. Účinne tomu zabraňuje ochrana pred nadmerným preslnením. Pred dažďom sú zase okná chránené praktickou pevnou markízou. 

Ak si potrpíte na súkromie, určite vás poteší skutočnosť, že spálne sú od hlavného obytného priestoru šikovne oddelené predsienkami. Vďaka tomu nebudete rušení prípadným hlukom a spálne sa stanú ozajstnou oázou oddychu a pokoja. Praktickou súčasťou tohto prízemného rodinného domu je technická miestnosť.

Tip: Na čo myslieť pri stavbe domu, aby bol moderný a funkčný po dlhé roky

Vstavaný krb a obývačka prepojená s kuchyňou

Ako sme už spomínali, vilu 2359 charakterizujú pôsobivé otvorené priestory. Dôkazom toho sú nielen veľké okná premosťujúce interiér s exteriérom, ale aj obľúbené prepojenie obývačky a kuchyne

Rodina tak môže tráviť čas spoločne aj napriek tomu, že sa v danej chvíli venuje rozličným činnostiam. Ďalším benefitom je klasický prvok v modernom vyhotovení. Je ním vstavaný krb v obývačke, ktorý umocňuje domácu pohodu a spríjemňuje chvíle v rodinnom kruhu.

Zaujímavé technické parametre k vile 2359

4-izbová vila 2359 predstavuje zastavanú plochu 138,4 m2 so šírkou domu 10,15 m. Minimálna šírka pozemku, na ktorom má byť dom postavený, je 17,15 m2. Ak posudzujeme zastavanú plochu spolu s pristavanou garážou, ide o plochu 159,5 m2. Úžitková plocha domu pritom pokrýva 106,8 m2 a obytná plocha 78,9 m2

Celková podlahová plocha zároveň pokrýva 136,00 m2, z toho plocha prízemia dosahuje 106,8 m2. Obývačka z toho predstavuje plochu 28,20 m2. Výška hrebeňa domu dosahuje 4,030 m2. Energetická náročnosť je A0 a spôsob vykurovania je zabezpečený tepelným čerpadlom.

Moderná vila 2359 v skratke

  • kompaktný pôdorys bez chodieb 
  • centrálna poloha obývačky s veľkou zasklenou plochou zabezpečuje dostatok svetla aj v strede dispozície 
  • zasklené plochy sú chránené pred nadmerným preslnením a dažďom pevnou markízou 
  • spálne sú od hlavného obytného priestoru oddelené predsienkami 
  • poloha kuchyne s oknom umožňuje dobrú vizuálnu kontrolu priestoru pred domom 
  • 2 samostatné kúpeľne a technická miestnosť 
  • jednoduché konštrukčné riešenie
  • projekt je možne zhotoviť ako odolný a inteligentný dom + s doplnkovými stavbami (garáž)

Euroline vám k tomuto projektu ponúka ďalšie možnosti

K projektu Vila 2359 môžete získať aj energetický certifikát, položkový rozpočet a výkaz výmer. Ďalej vám bude k dispozícii aj projektová štúdia či typová projektová dokumentácia. V prípade potreby vám poskytneme i zrkadlový projekt a ak patríte k nadšencom moderných technológií, i inteligentný dom. V ponuke máme aj odolný dom ako aj ďalšie služby.

V prípade, že sa rozhodnete pre projekt Vila 2359, zabezpečujeme aj osadenie rodinného domu na pozemok, jeho pripojenie na inžinierske siete a vonkajšie komunikácie, ako aj realizáciu oplotenia a brány. Samozrejme, na požiadanie vykonávame i zmeny v projekte, prípadne vám vyhotovíme individuálny projekt. V našej réžii môže prebiehať aj výstavba domu (našou spoločnosťou) a k dispozícii máme tiež mapu už realizovaných stavieb.

Tip: Rekuperácia - moderné a úsporné vetranie v skratke

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov