Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Letná akcia vo výške 100 €

Letná akcia vo výške 100 €

08.07.2019

Obrázok

O nadštandardnej kvalite projektov rodinných domov Euroline svedčia tisícky spokojných zákazníkov a viac ako dve desiatky ocenení. Dobrou správou je, že teraz vďaka letnej akcii môžete pri kúpe projektu rodinného domu EUROLINE získať zľavu 100 €.

Svojim klientom sme sa vždy snažili maximálne vychádzať v ústrety a preto sme vám ako vôbec prvá firma na Slovensku a v Čechách priniesli bezplatnú aplikáciu v operačných systémoch iOS a Android pre tablety a mobilné telefóny. V súčasnosti tak už nemusíte listovať iba v tlačenom katalógu a v mobilnej aplikácii si kedykoľvek prezriete projekty tehlových rodinných domov EUROLINE. 

Nuž a pasívni nechceme byť ani počas leta. Počasie na Slovensku doteraz prialo všetkým dovolenkárom, takže sme si mohli užívať príjemnú vyhriatu vodu nielen v zahraničných dovolenkových destináciách, ale aj na domácich prírodných či mestských kúpaliskách. Veríme, že výborne rozbehnuté prázdniny a obdobie dovoleniek bude aj naďalej pokračovať pekným teplým počasím, no a zároveň pevne dúfame aj v to, že našich klientov príjemne potešíme 100 € zľavou pri kúpe projektu rodinného domu EUROLINE.

Ponuka projektov vyhovie aj tým najnáročnejším klientom

Naposledy bol na základe hlasovania čitateľov časopisu Rodinný dom ocenený náš Bungalov 1873, ktorý sa môže pýšiť titulom „Dom roka 2018“. V katalógu rodinných domov EUROLINE však nájdete 546 zaujímavých projektov rodinných domov a ich 546 zrkadlových obrazov. V praxi si tak môžete vyberať až z 1092 projektových riešení. Projekty rodinných domov sú usporiadané do 22 typových kategórií. K dispozícii máte impozantné vily, obľúbené bungalovy, ekologické domy z kategórie EKOLINE, či moderné domy s minimálnymi nárokmi na energie z typovej kategórie AKTIV

Možnosti tým samozrejme nekončia a rozhodne by ste si nemali nechať ujsť ani projekty rodinných domov z iných kategórií. Za všetky môžeme spomenúť kategóriu TRIAL a BUNGALOV S (SMARTLINE). Tieto rodinné domy sa môžu pochváliť nízkymi nákladmi na výstavbu aj bývanie. Do pozornosti vám dávame aj viacero noviniek, ktoré boli v roku 2019 vypracované na základe našich dlhoročných skúseností a tiež s prihliadnutím na špecifické požiadavky klientov. 

Nepremeškajte teda letnú akciu, ktorá trvá od 1. do 31. júla 2019 a získajte 100 € zľavu na kúpu projektu rodinného domu EUROLINE. Cena realizačných projektov začína už od 799 €, domy na kľúč nájdete od 53 800 €.

Tip: Vyberte si z našej ponuky 231 projektov rodinných domov s energetickou triedou A0 a získajte štátny príspevok vo výške 8 000 €.

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov