Získajte 8000 € na výstavbu domu! Štátny príspevok na rodinné domy s takmer nulovou spotrebou energie A0. Vyberte si z ponuky až 231 domov. viac info.

Novinky

Objednajte si nový katalóg EUROLINE na rok 2022

Objednajte si nový katalóg EUROLINE na rok 2022

25.11.2021

Obrázok

Máte otázky ohľadom projektov domov, financovania alebo výstavby? Nový plnofarebný tlačený katalóg Euroline prináša až 1176 projektových riešení domov, nové ceny a tiež novinky v podobe iVision - inteligentných domov 3. tisícročia.

Vyberte si svoj projekt domu snov

Ak plánujete nájsť pre seba alebo svoju rodinu nový domov a hľadáte inšpiráciu, ako by mal asi vyzerať, určite vám príde vhod nový 500-stranový katalóg rodinných domov EUROLINE 2022. Nájdete v ňom obrovské množstvo projektov prízemných i poschodových rodinných domov, víl a bungalovov, takže si budete mať z čoho vyberať. Je len na vás, či uprednostňujete tradičnú architektúru, alebo vás zaujali skôr účelové moderné domy v rozličných podobách. Samozrejme, všetky projekty môžete mať aj ako zrkadlové projekty.

Pre milovníkov nových technológií dokonca ponúkame nadštandardné inteligentné domy 3. tisícročia iVision. Poznávacím znamením týchto rodinných domov je štýlový dizajn so štvorcovým, resp. obdĺžnikovým tvarom a modernou plochou strechou. Domy sú svetlé vďaka veľkým oknám s izolačným trojsklom, chránených vonkajšou tieniacou technikou vo forme žalúzií alebo roliet. Samozrejmosťou je ich ovládanie prostredníctvom systému inteligentnej domácnosti smart home.

Ponúkame projekty domov pre každého

Nebojte sa mať nadštandardné požiadavky. Projekty domov v našom katalógu sú ako stvorené aj pre tých najnáročnejších klientov. Objavíte v nich napríklad aj odolné domy vzdorujúce extrémnym prírodným živlom alebo energeticky aktívne domy, ktoré vyrobia viac energie, ako samy spotrebujú.

Pre tých, ktorí majú záujem o menší domček, máme k dispozícii projektové riešenia na 2-izbové domy. Väčšie rodiny si u nás nájdu projekty na 3 až 9-izbové domy a pre tých, ktorým sa aj takýto počet máli, máme dokonca projekty na domy s desiatimi izbami.

Katalóg máme tlačený, online v PDF i v mobilnej aplikácii

To však ani zďaleka nie je všetko. Nový katalóg totiž obsahuje všetko, čo okolo daného projektu potrebujete vedieť. Prezrieť si môžete detailné pôdorysy 1176 rodinných domov prehľadne zaradených do 24 tried, spolu s podrobnosťami a doplňujúcimi informáciami, ktoré vás môžu zaujímať. To všetko si môžete prelistovať v tlačenom, plnofarebnom katalógu len za 5,90 €, ktorý si objednáte priamo u nás. Pre tých, ktorí neradi kupujú mačku vo vreci, ho máme k dispozícii aj zadarmo vo formáte PDF či v mobilnej aplikácii, presne tak, ako je u EUROLINE dobrým zvykom. 

Vyberáme pre vás

Prečo projekt
od nás?

1
Jednotka
na trhu
29
Rokov na trhu
29
Ocenených projektov
1220
Ponúkaných domov
35000
Realizovaných projektov